Particip la acest raliu hard enduro inca din 2004, cand Martin Freinademetz si echipa sa au organizat prima editie. In 2005 si 2006 am castigat la clasa Expert Team alaturi de Laszlo Olah si mai am cateva clasari pe podium la clasa Expert Single si participari la clasa Pro. Am izbutit sa termin de 12 ori raliu si sper ca in acest an sa ajung pentru a 13-a oara la finis.

Race action din editia 2014. Foto: Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool
Race action din editia 2014.
Foto: Predrag Vuckovic/Red Bull Content Pool
De-a lungul timpului am tot fost intrebat unde este mai greu la Dakar sau la Red Bull Romaniacs? O zi de la Red Bull Romaniacs este mult mai scurta ca si distanta pentru ca nu parcurgem mai mult de 230 de km insa este mult mai intensa comparativ cu una din Dakar. Aici fiecare an reprezinta o noua provocare pentru ca echipa se straduieste sa ”ne chinuie” in cele mai dificile si frumoase zone din Carpatii Meridionali. Zilele sunt mai scurte si mai putine insa efortul depus intr-o zi din cel mai dificil raliu hard enduro din lume uneori poate echivala cu trei din Dakar.

Ma bucur ca in fiecare an vad tot mai multi spectatori la Prologul din Sibiu si la finisul de la Gusterita. Este impresionant cum intalnesti pasionati de enduro in cele mai ciudate locuri ale traseului, oamenii chiar cauta punctele pentru spectatori si stau cate 6 ore intr-un punct ca sa vada cat mai multi concurenti.

Mai multe despre raliul care ne aduce la epuizare, dar ofera si aventura suprema din Europa gasiti accesand: http://www.redbullromaniacs.com/ro/start/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.